Schoonmaak

Wij leveren een totale schoonmaakservice voor bedrijven. Voor advocatenkantoren, tandartspraktijken en winkelpanden. Conventionele schoonmaak is de basis voor een frisse werkomgeving waar uw medewerkers, uw klanten en ook u, de dag doorbrengen. Wij zorgen ervoor dat alle ruimtes van uw bedrijf als visitekaartje voor de dag komen, iedere dag weer.

Een betrouwbare schoonmaakservice voor bedrijven

We hoeven u vast niet uit te leggen hoe belangrijk het is om uw bedrijfspand schoon te houden. Vanuit hygiëne oogpunt en wat betreft de levensduur van het pand en materialen. Maar heeft u gedacht aan het ziekteverzuim van medewerkers? Een schone en zuivere omgeving werkt een heldere geest op peil en drukt het ziekteverzuim. Bovendien is een schoon bedrijf de allerbeste eye catcher. U wordt zelf ook graag ontvangen in een schone en frisse ruimte. In het werkelijk goed schoonmaken én schoonhouden gaat erg veel tijd zitten. Iets dat u er zelf niet bij kan doen. Wij nemen deze taak u dankbaar uit handen. Op vaste basis en ook eenmalig, hoe u het wilt. Zo kunt u zich concentreren op de core business van het bedrijf.

Waarom kiest u voor onze schoonmaakservice voor bedrijven?

Vlieservice levert een volledige schoonmaakservice voor bedrijven. Samen met u bekijken we wat de beste oplossing is voor uw bedrijf. Dat kan van alles betekenen want het is volledig afhankelijk van de bedrijfsuitvoering en uw specifieke wensen. Om u een idee te geven van wat er mogelijk is, hebben wij vier verschillende situaties uitgelicht:

Maandelijkse schoonmaakservice voor bedrijven

Wekelijks haalt u de stofzuiger over de vloer en maakt u de toiletten schoon. Dat kunt en wilt u (nog) zelf doen. Maar de grotere schoonmaak en onderhoudsdingen laat u aan ons over. Tapijtreiniging bijvoorbeeld. En de plafonds en muren, stoelen en tafels en wanneer een handendroger kapot is, dat laat u aan ons over.

Wekelijkse service

Om maandag weer fris aan de slag te gaan, kunt u ervoor kiezen ons in het weekend (of op iedere andere dag natuurlijk) uw bedrijfsruimtes te laten schoonmaken. We pakken dan alles mee. De vloeren, toiletruimtes en kantine. Door wekelijks alles bij te houden, weet u zeker dat alles zo goed en schoon als nieuw blijft. En heeft u ons tussendoor een keertje extra nodig dan komen wij direct!

Dagelijkse service

Wij bieden ook een dagelijkse service aan. Deze is ideaal en een must voor medische instellingen en kantoorpanden met hoogwaardige insteek als advocatenkantoren en juridische instellingen. Ook voor panden waar meerdere bedrijven in huizen, waar gedeelde toiletten zijn, is een dagelijkse schoonmaakservice niet te veel gevraagd. Vooral toiletten dienen dagelijks, soms zelfs meerdere malen per dag, te worden schoongemaakt. Wij vullen in deze gevallen ook de zeep en toiletpapier bij. Dat geldt ook voor handdoeken en andere apparaten. We legen prullenbakken en sanitaire afvaldispensers. Met onze dagelijkse schoonmaakservice voor bedrijven bent u ervan verzekerd dat iedere klant, iedere patiënt en alle medewerkers van de beste hygiëne eisen genieten.

Schoonmaakservice incidenteel en op afroep

Om van onze schoonmaakservice voor bedrijven gebruik te maken, is het niet nodig om bij ons een contract af te sluiten. Evenmin hoeft u ervoor te kiezen voor een vaste afspraak. Wij zijn er ook als u ons alleen vandaag nodig hebt, of bij een calamiteit, of als uw vaste schoonmaker op vakantie is. U zegt het maar.

Tip van Ricardo...

Vieze radiator?

Je radiator verzamelt veel stof en dat stof zorgt voor een verminderde werking en warmte-afgifte. Met een vochtige doek kom je een heel eind en een ijzerdraad-klerenhanger waar je een vochtig doekje omheen vouwt kom je in de moeilijke hoekjes.

Meer tips...

Vlieservice Video


WIJ ZORGEN ER VOOR DAT HET SCHOON IS.
ALTIJD.

Is dat ook iets voor uw bedrijf?
Neem dan nu contact op!

Contact...

Onze diensten

Wij zijn Vlieservice, al bijna 25 jaar zijn wij de betrouwbare partner in schoonmaak en glasbewassing. Wij zijn altijd écht bereikbaar en schoon is bij ons altijd écht schoon. Zo simpel is het.

Schoonmaak

Klik hier...

Glasbewassing

Klik hier...

Levering apparatuur

Klik hier...

Onderhoud apparatuur

Klik hier...