Onderhoud/navullen apparatuur

Vlieservice biedt de slimste oplossingen op het gebied van onderhoud sanitaire dispensers. Want u wilt dat de toiletten ten alle tijden verkeren in de schoonste en meest hygiënische omstandigheden. Dispensers bieden meestal de beste oplossing voor eigenlijk alle bedrijven, groot en minder groot. Kijkt u eens bij onze verhuur van sanitaire dispensers, dit is een uitstekende basis. Aangevuld met onze onderhoudsservice verkeert uw bedrijf altijd in optimale schoonheid.

Hoe vaak vult u de zeep bij?

Heel vervelend, als de zeep van een toilet op blijkt te zijn. En dan net als u uw handen wilt wassen. Of nog erger, als uw klant op bezoek is! Het schoon-, onderhouden en bijhouden van toiletten en producten is een taak op zich. Een specialistische taak, die vaak wordt onderschat, vervalt in achterstallige schoonmaak en waar meer dan eens geld blijft liggen. Want als u precies weet hoeveel en hoe vaak u dispensers bijvult, kunt u daarnaar handelen en duurzamer inkopen.

Een stuk onderhoud en storingen spelen ook een grote rol in de aanblik en overkomen van uw toiletruimtes. Eén defecte handdroogmachine en één lege dispenser, voor de klant oogt dat niet professioneel. Het lijkt alsof u geen aandacht besteedt aan de toiletten. Dat is een gemiste kans! Met Vlieservice onderhoud sanitaire dispensers gebeurt dat u niet.

De beste oplossing voor uw bedrijf

Als we praten over onderhoud en een onderhoudsrooster dan gaan we uit van de specifieke situatie die voor uw bedrijf van belang is. Dat kan betekenen dat wij eens in de week komen, twee keer per week of zelfs meerdere malen per dag. Als één keer per maand voldoende is, dan komen we niet vaker dan dat. Ook op afroep kunt u ons bestellen, geen probleem! Wanneer en waarvoor u ons ook nodig heeft, als het gaat over onderhoud sanitaire dispensers dan bieden wij de beste op maat oplossing aan. Wij regelen daarom alles voor u. We maken een voorstel, we bestellen de best passende apparatuur, leveren, monteren, reinigen, repareren, onderhouden en vullen bij.

Waarom kiezen voor Vlieservice onderhoud sanitaire dispensers?

Nadat wij samen hebben besloten welke dispensers het beste zijn voor uw bedrijf, hangen wij deze voor u op. Bij het ophangen en installeren van de sanitaire apparaten denken wij ook aan routing en praktische zaken. Na de installatie is het belangrijk de materialen goed te onderhouden en tijdig bij te vullen. Laat onze ervaring u dit uit handen nemen. Wij regelen voor u de inkoop, het bijvullen, verhelpen storingen in apparatuur en verzorgen het volledige onderhoud.

Tip van Ricardo...

Ruikt de stofzuiger muf?

Zuig dan wat waspoeder op om weer frisse lucht te verspreiden. Wat parfum op de nieuwe stofzuigerzak spuiten bij het verwisselen helpt ook.

Meer tips...

Vlieservice Video


WIJ ZORGEN ER VOOR DAT HET SCHOON IS.
ALTIJD.

Is dat ook iets voor uw bedrijf?
Neem dan nu contact op!

Contact...

Onze diensten

Wij zijn Vlieservice, al bijna 25 jaar zijn wij de betrouwbare partner in schoonmaak en glasbewassing. Wij zijn altijd écht bereikbaar en schoon is bij ons altijd écht schoon. Zo simpel is het.

Schoonmaak

Klik hier...

Glasbewassing

Klik hier...

Levering apparatuur

Klik hier...

Onderhoud apparatuur

Klik hier...