Services

Al meer dan 20 jaar is het schoonmaken en schoonhouden van bedrijfspanden onze expertise. Daar waar hygiëne van zeer groot belang is (waar niet?) ligt onze specialisatie. Het is niet voor niets dat in de afgelopen 23 jaar steeds meer medische en juridische praktijken van onze service zijn gaan genieten. Zij behoren tot onze trouwste klanten. We hopen dat u bij hen aansluit!

Een professioneel schoonmaakbedrijf

Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf? Vlieservice is uw partner! Wij verzorgen de schoonmaak, glasbewassing, de verhuur en onderhoud van sanitaire dispensers en toiletartikelen voor zeer uiteenlopende bedrijven. MKB-kantoren, openbare ruimtes, winkelpanden, advocatenkantoren, tandartspraktijken en gedeelde bedrijfshallen. Wij verzorgen schoonmaakdiensten op maat. Voor ieder bedrijf leveren wij een de best passende service, wanneer u wilt en zo vaak u wilt. Dat kan op contractuele basis en ook incidenteel. En ook op afroep, als u bijvoorbeeld met een noodsituatie zit.

Onze services bestaan uit algemene schoonmaak, glasbewassing, verhuur van apparatuur en het onderhoud van apparatuur. Kiest u voor alle vier Vlieservices tezamen dan kiest u de meest betrouwbare totaaloplossing voor de schoonmaak van uw bedrijf.

Vlieservice Schoonmaak

Wij verzorgen een ultra frisse en hygiënisch schone werkomgeving. Hiervan profiteren uw medewerkers en klanten en uzelf niet te vergeten. En trouwens ook het bedrijfspand en de planten en spullen. Alles en iedereen gaat langer mee en leeft langer.

Klik hier…

Glasbewassing

Een kraakhelder uitzicht vanuit binnen en een verzorgd aangezicht vanaf buiten. Beiden even belangrijk. Glasbewassing is een beroep op zich. Een gevaarlijke specialistische klus welke u vooral aan ons moet uitbesteden.

Klik hier…

Verhuur van apparatuur

Wij verhuren de meest uiteenlopende dispensers voor bedrijfskeuken en toiletten. Denk aan zeepdispensers, prullenbakken en handdroogmachines. Ieder bedrijf vraagt om een eigen invulling van deze apparatuur. Welke oplossing past het best bij uw bedrijf?

Klik hier…

Onderhoud en bijvullen apparatuur

Hoeveel toiletpapier verbruikt uw bedrijf? Weet u hoeveel zeep u deze maand nodig heeft? Wat nou als de handendroger kapot is? En hoe vaak leegt u de prullenbakken? Wij weten het wel.

Klik hier…

Tip van Ricardo...

Huisstofmijt?

Huisstofmijt is niet bestand tegen extreem lage temperaturen, knuffels etc. eens per maand in de diepvries, matras elke twee weken omdraaien,de ene keer in de lengte en de andere keer in de breedte.

Meer tips...

Vlieservice Video


WIJ ZORGEN ER VOOR DAT HET SCHOON IS.
ALTIJD.

Is dat ook iets voor uw bedrijf?
Neem dan nu contact op!

Contact...

Onze diensten

Wij zijn Vlieservice, al bijna 25 jaar zijn wij de betrouwbare partner in schoonmaak en glasbewassing. Wij zijn altijd écht bereikbaar en schoon is bij ons altijd écht schoon. Zo simpel is het.

Schoonmaak

Klik hier...

Glasbewassing

Klik hier...

Levering apparatuur

Klik hier...

Onderhoud apparatuur

Klik hier...