Levering apparatuur

Vlieservice biedt de beste en uiteenlopende oplossingen op het gebied van verhuur sanitaire dispensers. Want als u meerdere toiletten in uw bedrijfspand heeft, zijn dispensers in bijna alle gevallen de slimste oplossing. Een uitstekende sanitaire hygiëne is prioriteit. U vindt dat ook, mede omdat dit betekent dat u respect toont naar uw klanten.

Hoeveel toiletpapier gebruikt u?

Weet u dat? Hoeveel toiletpapier uw bedrijf verbruikt? Hoeveel zeep en hoe vaak de afvalbakken moeten worden geleegd? Het is belangrijk om te weten wat u verbruikt om een goede berekening te kunnen maken voor uw inkoop. Op basis hiervan kiest u om sanitaire dispensers te huren of kopen.

U vindt het vast prettig om te weten dat wij niet bij iedereen dezelfde materialen ophangen en verhuren. Het uitzoeken van de meest geschikte dispensers voor uw bedrijf is een specialistische klus. We willen graag weten hoe intensief de ruimtes worden gebruikt. Welke uitstraling past bij uw bedrijf en uw doelen? Wat is het voordeligste en het meest duurzaam? Wilt u huren, kopen of ze van ons in bruikleen nemen? Samen met u gaan wij alle punten langs om zo tot de beste oplossing te komen voor uw bedrijf.

Om ervoor te zorgen dat uw sanitaire omstandigheden altijd optimaal zijn, hebben wij onze Vlieservice verhuur sanitaire dispensers. Wij plaatsen, verhuren en onderhouden:

 • Handdoekautomaten
 • Zeepdispensers
 • Toiletrolhouders
 • Luchtverfrissing dispensers
 • Afvalbakken
 • Afnemen gereedschap
 • Damesverbandcontainers
 • Disposable handdoeken
 • Handdroog systemen
 • Toiletgroep middelen
 • Toiletgroep reiniging

Vlieservice verhuur sanitaire dispensers

Toiletten moeten altijd brandschoon zijn, uitzien en fris ruiken. Sanitaire dispensers kunnen dit vergemakkelijken. Doorgaans hebben deze dispensers een grotere capaciteit dan huishoudelijke toiletmaterialen. Er hoeft dus minder snel te worden bijgevuld. Dispensers ogen professioneel en hygiënisch. Met dispensers wordt er ook minder weggegooid, u bent dus duurzamer bezig. Dit bespaart ook nog eens op de kosten. Er zijn nog wel meer redenen om te kiezen voor verhuur sanitaire dispensers. Bijvoorbeeld dat u niet voor eeuwig aan hetzelfde systeem vastzit en zelf geen omkijken heeft naar het onderhoud.

We hebben de 6 beste redenen om te kiezen voor Vlieservice verhuur sanitaire dispensers opgesomd:

 1.     Duurzaam
 2.     Kostenbesparend
 3.     Professionele en brandschone look
 4.     U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de inkoop van toiletpapier en zeep en dergelijke
 5.     Met onze onderhoudservice sanitaire dispensers heeft u geen omkijken meer naar onderhoud (en dus hangt alles er altijd tip top bij)
 6.     U heeft altijd de beste producten in huis

Tip van Ricardo...

Stof bovenop de kast?

Leg een krant bovenop, dat scheelt een hoop stoffen. De krant opvouwen en weg gooien!

Meer tips...

Vlieservice Video


WIJ ZORGEN ER VOOR DAT HET SCHOON IS.
ALTIJD.

Is dat ook iets voor uw bedrijf?
Neem dan nu contact op!

Contact...

Onze diensten

Wij zijn Vlieservice, al bijna 25 jaar zijn wij de betrouwbare partner in schoonmaak en glasbewassing. Wij zijn altijd écht bereikbaar en schoon is bij ons altijd écht schoon. Zo simpel is het.

Schoonmaak

Klik hier...

Glasbewassing

Klik hier...

Levering apparatuur

Klik hier...

Onderhoud apparatuur

Klik hier...