Iets voor uw bedrijf?

Bijna 25 jaar geleden richtte Ricardo Vliese schoonmaakbedrijf Vlieservice op. Vanuit de wens om in schone ruimtes te werken en leven, en dit ook voor anderen mogelijk te maken, is hij zijn bedrijf gestart. Nu bijna een kwart eeuw verder is Vlieservice een groot schoonmaakbedrijf dat nog net zo klein voelt als toen Ricardo net begon. Dat komt door zijn persoonlijke aanpak, flexibiliteit en ware interesse in klanten.

Vlieservice persoonlijk en gebonden

Vlieservice schoonmaakbedrijf gaat over u. Hoe groot en hoe klein uw bedrijf ook is, Vlieservice neemt altijd alle tijd. Tijd om uw wensen goed in kaart te stellen en uit te vinden waar u kan besparen en kan winnen. Vlieservice werkt daarom niet met standaardpakketten en contracten. Wij maken voor iedere klant een op maat voorstel. Zo weet u zeker dat de diensten en materialen naadloos aansluiten op uw bedrijfssituatie. En als iets moet worden aangepast dan kan dat natuurlijk!

Evalueren en optimaliseren

Vlieservice wil zeker weten dat uw bedrijf en de gekozen schoonmaakdiensten en eventuele materialen altijd de meest optimale keuze blijken. Een jaarlijkse evaluatie zorgt ervoor dat er tijdig kan worden bijgestuurd. Dat ziet u niet alleen terug in de algemene hygiëne maar ook in uw portemonnee.

Flexibel en altijd bereikbaar

Flexibiliteit is een woord dat snel in de mond wordt genomen. Wellicht te snel. Wij kennen meerdere gevallen waarin een bedrijf in nood (brand of overstroming bijvoorbeeld) het schoonmaakbedrijf niet te pakken kan krijgen. Dat is heel vervelend als dat betekent dat u morgen uw bedrijf niet kan openen. Wij nemen flexibiliteit zeer serieus en begrijpen de noodzaak voor u bij het zoeken naar een flexibele schoonmaakpartner die u altijd kunt bereiken. Wij zijn écht altijd bereikbaar. Als klant krijgt u van ons een mobiel telefoonnummer voor calamiteiten en noodsituaties. Dit geeft u de zekerheid dat u morgen gewoon weer aan de slag kunt, met het runnen van uw zaak.

Betrouwbaar en no nonsens

Voor ons is schoon écht schoon. Dat vinden wij belangrijk. Net zo belangrijk is het nakomen van afspraken voor ons. Het klinkt zo simpel en eigenlijk is dat het ook. Wij komen onze afspraken na. Simpelweg omdat wij die afspraak hebben gemaakt met u! Denkt u er net zo over?

Graag komen wij bij u langs om hierover, uiteraard geheel vrijblijvend, van gedachten te wisselen. En maken wij, net zo vrijblijvend, hier graag een scherpe offerte voor. Heeft u ons dienstenpakket al bekeken?

Neemt u contact op met Ricardo Vliese of bel naar 023 528 56 28.

Tip van Ricardo...

Frisse lucht?

Frisse lucht is erg belangrijk voor mensen, planten en de geur in huis of werkplek, zorg voor een constante toevoer van verse lucht.

Meer tips...

Vlieservice Video


WIJ ZORGEN ER VOOR DAT HET SCHOON IS.
ALTIJD.

Is dat ook iets voor uw bedrijf?
Neem dan nu contact op!

Contact...

Onze diensten

Wij zijn Vlieservice, al bijna 25 jaar zijn wij de betrouwbare partner in schoonmaak en glasbewassing. Wij zijn altijd écht bereikbaar en schoon is bij ons altijd écht schoon. Zo simpel is het.

Schoonmaak

Klik hier...

Glasbewassing

Klik hier...

Levering apparatuur

Klik hier...

Onderhoud apparatuur

Klik hier...