Over ons

Vlieservice, hét Randstad schoonmaakbedrijf, bestaat sinds 1994. Dat is al bijna 25 jaar. Een kwart eeuw aan ervaring die u gegarandeerd terugziet in ons werk. Vlieservice is een schoonmaakbedrijf dat voornamelijk werkt in Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Wij maken schoon in advocatenkantoren, makelaarskantoren, ICT-bedrijven, tandartspraktijken, scholen en complete bedrijfshallen.

Op zoek naar een Randstad schoonmaakbedrijf?

Wij zijn die betrouwbare partner waarnaar u op zoekt bent. Onze communicatie en schoonmaak is zuiver en van de hoogste kwaliteit met een persoonlijk tintje. Wij vinden onze klanten namelijk extreem belangrijk. Wij willen u graag goed leren kennen om zo perfect aan uw specifieke wensen te kunnen voldoen. We willen dat dat ook in de toekomst zo blijft. Het onderhouden van contact met bestaande klanten is om diezelfde reden minstens net zo belangrijk. Zo zijn we in staat ons takenpakket en afspraken op tijd bij te stellen en aan te passen aan nieuwe situaties. Wanneer u gaat uitbreiden bijvoorbeeld.

Een schoonmaakbedrijf dat altijd bereikbaar is?

U moet er niet aan denken maar stel u voor dat er zich een calamiteit voordoet in uw bedrijfspand. Een overstroming door en geknapte leiding, rookschade door brand of verbouwingssporen. In het geval van spoed en noodsituaties kunt u altijd op ons rekenen. Al onze klanten krijgen een mobiel nummer waarop wij 24 uur per dag bereikbaar zijn. Zodat u morgen uw klanten weer kan ontvangen alsof er niets gebeurd is.

Waarom zou u kiezen voor Vlieservice schoonmaakbedrijf?

Vlieservice is een no nonsens bedrijf. Wij weten van schoonmaken en aanpakken. Wij komen afspraken na en springen daarbij in wanneer nodig. Die flexibiliteit is onze kracht. U kunt gewoon altijd op ons rekenen. Ook als u geen contract bij ons heeft trouwens, dat vinden wij logisch. Die persoonlijke benadering in combinatie met flexibiliteit en inspelen op de situatie is wat Vlieservice zo uniek maakt. Daarnaast bieden wij een totaaloplossing. Wij maken alles schoon, leveren dispensers, vullen deze bij en houden ook de ramen schoon.

Behalve een gewoon super goede service kunt u van ons doorlopende controle en diepe follow-up verwachten. Wij leveren, doen, controleren, evalueren en optimaliseren. Zo houden wij onze kwaliteit hoog en uw pand schoon. Er is eigenlijk geen reden om niet te kiezen voor Vlieservice als uw Randstad schoonmaakbedrijf. Maar om u te overtuigen hebben wij 8 redenen voor u uitgelicht.

De 7 beste redenen om te kiezen voor Vlieservice schoonmaakbedrijf

  1. Flexibel
  2. Betrouwbaar
  3. Ervaringsdeskundig
  4. Persoonlijke benadering
  5. Op contract en incidenteel
  6. 24 uur per dag bereikbaar én inzetbaar
  7. Jaarlijkse evaluatie- en optimalisatiegesprek

Tip van Ricardo...

Vieze radiator?

Je radiator verzamelt veel stof en dat stof zorgt voor een verminderde werking en warmte-afgifte. Met een vochtige doek kom je een heel eind en een ijzerdraad-klerenhanger waar je een vochtig doekje omheen vouwt kom je in de moeilijke hoekjes.

Meer tips...

Vlieservice Video


WIJ ZORGEN ER VOOR DAT HET SCHOON IS.
ALTIJD.

Is dat ook iets voor uw bedrijf?
Neem dan nu contact op!

Contact...

Onze diensten

Wij zijn Vlieservice, al bijna 25 jaar zijn wij de betrouwbare partner in schoonmaak en glasbewassing. Wij zijn altijd écht bereikbaar en schoon is bij ons altijd écht schoon. Zo simpel is het.

Schoonmaak

Klik hier...

Glasbewassing

Klik hier...

Levering apparatuur

Klik hier...

Onderhoud apparatuur

Klik hier...