Glasbewassing

Bent u op zoek naar glasbewassing voor bedrijven? Vlieservice biedt een betrouwbare en kraakheldere glasbewassing service voor een fijn (voor)uitzicht. Glasbewassing is een schoonmaakservice die u niet mag vergeten op uw onderhouds- en schoonmaaklijst.

De noodzaak van glasbewassing voor bedrijven

Glazenwasser wordt je niet zomaar. Niet voor niets is dit beroep nog nagenoeg hetzelfde gebleven. Natuurlijk zijn de materialen en veiligheidsnormen aangepast en geoptimaliseerd. Tegenwoordig gaan we met hoogwerkers en speciale kleding aan het werk. Maar de kern blijft. Het verzorgen van een kraakhelder (voor)uitzicht van binnen naar buiten. En het zorgen voor een spetterend aangezicht.

Behalve een geweldige uitstraling en een streeploos panorama zorgt onze glasbewassing service ervoor dat de kozijnen en ruiten langer meegaan. Dat scheelt enorm in onderhoudskosten in de toekomst.

Glasbewassing voor bedrijven, een op maat service

Wij maken al meer dan 23 jaar ramen en gevels schoon van bedrijven. Dat geldt voor binnen en buiten. Deze panden zijn de meest uiteenlopende panden die u kunt bedenken. Zij krijgen van ons stuk voor stuk een op maat service. Dat is ook logisch want ieder bedrijf heeft eigen wensen en bedrijfsuitvoering. Een horecapand zal de ruiten aan de binnenkant sneller vuil hebben dan een makelaarskantoor. En de buitenkant is helemaal een verhaal op zich. Het ene gebouw is 140 meter hoog, de ander 14. Weer een ander heeft vele ruiten, vensterbanken en kozijnen en sommige gebouwen bestaan praktisch volledig uit glas. Bij glasbewassing spelen omgevingsfactoren een erg grote rol. Heeft u een gevel met vele ramen op het westen? Daar dient u rekening mee te houden want deze kant wordt sneller viezer dan de oostzijde.

Waarom kiest u voor Vlieservice glasbewassing?

Vlieservice staat garant voor een solide service. Wij zijn een betrouwbare partner die er altijd voor u is, dat betekent 24 uur per dag. Op afspraak en ook als u ons onverwacht direct nodig heeft. Deze flexibiliteit is onze kracht. Hoe wij dit kunnen garanderen? Wij maken en houden van schoon, dat doen wij al heel erg lang. Tegenwoordig doen we dat met behulp van de modernste technieken en materialen. Door altijd te blijven vernieuwen en bij te sturen, blijven wij op de hoogte van nieuwe technieken. Door met u te blijven communiceren, blijven wij op de hoogte van uw situatie. Deze informatie en ervaring bundelen wij tot de meest efficiënte en effectieve oplossingen voor onze verschillende klanten. Ook voor u!

Tip van Ricardo...

Stof bovenop de kast?

Leg een krant bovenop, dat scheelt een hoop stoffen. De krant opvouwen en weg gooien!

Meer tips...

Vlieservice Video


WIJ ZORGEN ER VOOR DAT HET SCHOON IS.
ALTIJD.

Is dat ook iets voor uw bedrijf?
Neem dan nu contact op!

Contact...

Onze diensten

Wij zijn Vlieservice, al bijna 25 jaar zijn wij de betrouwbare partner in schoonmaak en glasbewassing. Wij zijn altijd écht bereikbaar en schoon is bij ons altijd écht schoon. Zo simpel is het.

Schoonmaak

Klik hier...

Glasbewassing

Klik hier...

Levering apparatuur

Klik hier...

Onderhoud apparatuur

Klik hier...